keskiviikko 28. marraskuuta 2012

vuoden 2012 parhaimpia kuvia [+ hiljaiseloa]

Päätin koota parhaimpia kuvia vuodelta 2012, laitoin tähän nyt myös Bohemiasta kuvia vaikken kyseistä ponia enää hoidakaan. Toivottavasti pidätte postauksesta :)

Tässä kuvassa pidän todella paljon maisemasta sekä auringosta, joka tuo lämmintä sävyä hevoseen sekä koko kuvaan. Viksulla on lempeä katse ja se on rento.

Tässä kuvassa on sitä jotain mistä pidän! Voi tuntea vauhdin miten Bohemia kirmaa ohuella hangella niin kovaa kun ikinä pääsee. Tammikuussa laukattiin paljon pellolla ja tiellä, ja tämä oli tammikuun kuvista ehdottomasti paras.

Helmikuulta ei löytynyt Viksusta yhtään kuvia. Bohemiastakin kaikki oli ratsastuskuvia, mutta muistin että sain pari kivaa poseerausta Bohemiasta helmikuussa. Tässä yksi niistä. Maisema on rauhallinen ja ruskeat värit tuovat vastapainoksi lämpöä kuvaan. Bohemialla on eloisa katse.

Maaliskuulta löytyi todella huonosti kuvia. Viksusta ei löytynyt yhtään ja Bohemiastakin vain muutama baanatuskuva. Valitsin tämän kuvakulman takia ja koska Bohemia lentäääää ;)

Huhtikuultakin oli vähän mitään hienoja kuvia :( Tämän valitsin, koska mielestäni kiva ja rento kaverikuva. Bohemia näyttää lempeältä ja halaan jollain tapaa kivasti ponin kaulaa. Värit ovat neutraalit ja pehmeät.

Tämä on ehdottomasti hauskimpia ja iloisimpia kuvia mitä koneeltani löytyy. Vesi roiskuu ja sekä hevosella että ratsastajalla on kivaa. Nousee aina hymy huulille kun muistelee tätä maastoreissua :)

Kauniimpia pääkuvia mitä olen Bohemiasta saanut. Rakastan kuvan valoisuutta, värejä ja taustaa. Bohemiasta huomaa kuinka hyvässä kunnossa se on, karva kiiltää ja ilme tyytyväinen.
Tällaisia kuvia löytyi muutama, mutta valitsin Viksusta tämän kesäkuvan. Pidän taustasta ja etualalla olevista valkoisista kasveista. Jotenkin "runomainen" tunnelma.

Bohemiasta löytyi todella huonosti mitään kesäkuvia. Tämä kuitenkin on jäänyt mieleen kesältä kun Bohemia taas liiotteli esteiden suhteen todella paljon. Tästä jos jostain sen huomaa! Onnistunut kuva :)

Tässäkin jollain tapaa runollinen tunnelma, vaikkei värit mitenkään herkulliset olekaan ja taustalla oleva talo sekä lyhtypylväät häiritsevät. Joku tässä kuvassa kuitenkin on, mistä pidän todella paljon.

Tämä ja kesäkuun Viksukuva ovat aika samanlaisia, mutta tässäkin tausta sekä etualalla olevat kukat tekevät tehtävänsä. Värit voisivat olla paremmat mutta pidän tästä kuvasta silti. Viksu on uteliaan näköinen ja itsekin hymyilen leveästi!

Elokuultakin löytyi todella huonosti kuvia. Muistan tämän päivän myös ikuisesti kun makoilimme Viksun kanssa yhdessä laitumella vaikka kuinka kauan. Viksu on vaan niin söpö kun se nukkuu <3

Bohemiasta ei ollut oikeen minkäänlaisia hyviä elokuisia kuvia. Tämän estetunnin jälkeen kuvia katsellessani tämä oli mielestäni kuvista paras, siksi laitoin sitten tämän. Bohemia ylittää esteen tässä jotenkin kivannäköisesti. Itselläni keskittynyt ilme!


Kaksi vähän samankaltaista hyppykuvaa. Vasemmassa pidän väreistä, aurinko valaisee kuvaa miedosti mutta tuo kivaa kontrastia. Viksusta kivoimpia hyppykuvia mitä koskaan saatu. Sehän näyttää ihan estehevoselta ;)

Loppuvuodesta ei löydy enää mitään hyviä hevoskuvia, itseasiassa ei tainnut löytyä ollenkaan. Huomaa että pimeän tullessa ajoissa kuvaaminenkin jää ihan kokonaan. Tämä lokakuun kuva on otettu iPhonellani, tykkään tosi paljon mageesta taivaasta!

Tämä on otettu itseasiassa maanantaina kun täysikuu valaisi pihaa. Tämä on nopeasti napattu kuva 22-23 aikaan illalla. Ei todellakaan mitenkään erikoinen kuva eikä se itse kuu edes näy, mutta pidän kuvan mystisyydestä.

Joulukuulta, kappas kappas, ei ole mitään kuvaa, koska joulukuu on vasta ovella! Mutta missä on lumi, eihän tässä uskoisi että ihan kohta voi avata jo joulukalenterin ensimmäisen luukun kun ulos katsoo.
Viksu on ollut nyt tällä viikolla ihan älyttömän hyvä ratsastaa. Eilen siitä lähti niin hienoa liikettä että huh! Menin ravipuomeja eri temmolla sekä paljon takareita ja muutenkin pyysin Viksulta hyvin aktiivista ja ryhdikästä liikettä.
Tänään keskiviikkona kun pakkaset vihdoin ovat yltäneet tänne etelä-suomeenkin, kenttä on nyt mennyt jäähän. Onneksi kuitenkin sänkkäri on nyt oiva ratkaisu tähän ja siispä kävimmekin irrottelemassa Viksun kanssa pellolla. Vähän myös pyysin pyöreää ja tasaista ravia sekä taivuttelin isoilla laukkaympyröillä. Viksu oli hurjan vahva ja kaikkia pidätteitä en todellakaan saanut läpi. Kädet oli aivan kipeänä ratsastuksen jälkeen kun herralla oli vain yksi vaihde käytössä; eteen! Voitte kuvitella miltä tuntui yrittää taivutella Viksua, sama fiilis jos vetäisitte narusta joka on seinässä kiinni; ei mitään myötäystä! Sain sen kuitenkin lopuksi rauhoittumaan ja letkeämpää liikettä ilman että tarvitsi olla vahva kädellä.

Olen nyt miettinyt pientä taukoa blogiin, nimittäin nyt kun on pimeää, tulee niin harvoin kuvailtua mitään ja aika ei yksinkertaisesti edes riitä erikoispostauksien tekemiseenkään. Ei tule edes minkäänlaisia ideoita päähän joita voisi toteuttaa. Joulukalenteri tähänkin blogiin voisi olla kiva, mutta ideoita siihenkään ei ole ja moni muukin tekee jo joulukalenterin vaikka millä ideoilla, ei mulla olisi oikeastaan mitään uutta ja erilaista. Siispä Viksua elämää pitää nyt jonkinlaista pientä hiljaiseloa, postauksia tulee jos niitä jaksan kirjoitella. Niitä ei kuitenkaan kannata nyt varsinaisesti odottaa.
Suuri kiitos kaikille ihanille lukijoille ja kaikille jotka jaksavat postauksiani kommentoida! Palaillaan myöhemmin!

P.S Nyt on mulla ajokortti taskussa ja mopoauto myynnissä. Nettimotossa on myynti-ilmoitus, nyt vaan kaikki jotka kaipaavat kätevää menopelia, nykäisemään vanhempia hihasta! http://www.nettimoto.com/aixam/crossline/1423218

53 kommenttia:

  1. Toi toka kuva on ihan sairaan mahti! Ja oikeastaan kaikki :)

    http://lifeasallu.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. hienoja kaikki kuvat! :) toi vipa kuva on tosi magee :)

    VastaaPoista
  3. Tuo heinäkuun ensimmäinen kuva on kyllä kaikista paras! :)

    VastaaPoista
  4. hienoja kuvia! heinäkuun kuva on jotenkin vaan niiiin ihana :)

    muuten, olen toivomassa iphone joululahjaksi mutta mietin vielä vähän 4s ja 4 välillä, kumpi sulla on? entä onko sulla 8gb vai 16gb jne? Ajattelin tota 8gb mut mietityttää kuinka paljon siihen mahtuis :D että nii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en ole Emmi mutta sieltä mistä ite kävin kyseleen ne sano ettei iphone 4 oo enää myynnissä, mut en sit tiä mistä oot iphonee ostamassa :D

      Poista
    2. kyl iphone 4 myydään :D

      Poista
    3. Kyllä iPhone nelosiakin myydään melkeinpä kaikissa kaupoissa, voi toki olla että jotkut liikkeet jotka panostavat enemmän uusimpiin elektroniikkalaitteisiin, eivät enää nelosta myy. Mulla on muistaakseni 8gp ja riittää itselleni aivan hyvin :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja onnea ajokortin saamisesta ! :) |

    VastaaPoista
  6. ihania kuvia! Harmi, että tulee taukoa, mutta ymmärrän kyllä sillä omaankin blogiin tulee tauko samasta syystä sillä on niin pimeää :) Onnittelut alokortin saamisesta :D

    VastaaPoista
  7. onnea ajokortista! ihania muuten noi kaikki kuvat :) harmi kun jätät blogin tauolle, kun tuun aina iloseks kun avaan bloggerin ja siellä on sun postaus(: mutta toivottavasti jatkat pian. nyt kun sulla on toi iphone niin ootko instagramissa ja jos oot niin millä nimellä ? , koska olis kiva seurata sua sielläkin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole oikein perillä tosta instagram-jutusta, joten mulla ei ole (ainakaan vielä) siellä kuvia :)

      Poista
    2. ei se mitään, mullakin meni siinä oman aikansa oppia :)

      Poista
  8. oho onpa moppesi kivan mallinen! jos saisin niin ostaisin heti, mutta enpähän saa.. monet moppet on sellassia ''munan'' muotoisia.. :D

    VastaaPoista
  9. Voi vitsi, tosi kiva postaus jälleen! Ihana kun nuo kuvat on niin hyvälaatuisia kaikki :)

    VastaaPoista
  10. huhtikuun ja heinäkuun kuvat on ihan sika hienoja! :)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia kaikki !

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania kuvia ja kaikki on todella hienoja!:) onnea vielä ajokortin suorittamisesta!:)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihania kuvia ja kaikki on todella hienoja!:) onnea vielä ajokortin suorittamisesta!:)

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania kuvia ja kaikki on todella hienoja!:) onnea vielä ajokortin suorittamisesta!:)

    VastaaPoista
  15. ihania nuo marras-, heinä-, touko- ja huhtikuun kuvat :) ja kiva postaus muutenkin :)

    VastaaPoista
  16. onko sulla 4 vai 4s?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iPhone 4, kuten aiemmissa kommenteissa luki.

      Poista
    2. Pakko kysyä, että onko miten kestänyt pakkasta? Ystävälläni räjähti puhelin käteen ja kun olin itse menossa Iphonea ostamaan, sanoi kauppias itse, ettei puhelimet kestä suomen talvea joten jäi puhelin silloin ostamatta.

      Poista
    3. Ohoh, empä ole moisesta ennen kuullut! Kaverini iPhone nimittäin oli ollut monta tuntia lumihangessa eikä ollut miksikään mennyt :) Ja omanikin on kestänyt erittäin hyvin näitä pakkasia mitä nyt tässä talvella on ollut.

      Poista
  17. Millon kirjoittelet siitä uudesta pollesta..? Kiva postaus, ja noi kuvat on tosi ihania ♥ Mahtavia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan se saapuu Aadan tallille :) Pitäisi tässä joulu-tammikuussa tulla.

      Poista
    2. :o mä en tiennytkään että se tulee sinne. vähän kiva juttu! onko se sulla sitten puoliylläpidossa vai vuokrailetko sitä vain :D

      Poista
    3. Voi miten kiva kun pääset tutulle tallille vuokrailemaan :)
      Loppuuko blogin hiljaiselo kenties sitten, kun uusi vuokrahevonen on tullut mukaan kuvioihin? :)

      Poista
    4. Kyllä, viimeistään silloin !

      Poista
  18. Ihana postaus ! ja hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
  19. Hyvä postaus! ja voisit joskus kenties väsätä "kulisseissa 7" ? Tää voi olla muutes aika pimee kysymys, mutta mikä Viksun säkäkorkeus ? (8 ihana postaus oli<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä tuleeko näitä kulissivideoita enää. Viksun säkäkorkeus on siinä 150cm paikkeilla :)

      Poista
  20. Millä oot muokannu noi kuvat?Ku miten ton tekstin oot muokannu tai tehny?

    VastaaPoista
  21. Aivan ihania kuvia!!<3<3<33 aivan kuin suoraan kalenterista !:))

    VastaaPoista
  22. Olisko mahdollista jos piirtäisin toukokuun kuvan? Tarvitsisin nyt hirveästi inspiraatiota ja sain sen kuvasta :) laita mulle viestiä tänne jos käy -> http://pirustukset.blogspot.com/ :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai voit piirtää, ilmoita kun olet saanut kuvan piirrettyä :)!

      Poista
    2. Nyt olis kuva valmis http://pirustukset.blogspot.com/ :)Laitappa tuonne kommenttia mitä mieltä oot :)

      Poista
  23. Oli pakko liittyy lukijaks <3 Oon muutaman viikon lukenu välillä sun tekstejä mutta nyt liityin lukijaks ja tämäkin kiva postaus. Oon seurannu sua aikasemmi tosi kauan youtubessa mut nyt liityin lukijaks <3

    VastaaPoista
  24. Sairaan mahtavia kuvia! Näitä kattelen mielelläni postauksissa! Eli paljon kuvia :D

    VastaaPoista
  25. ihania kuvia ja kiva glogi sulla (:

    VastaaPoista
  26. Ihania kuvia! Tuo marraskuun kuva on ihana, siitähän saisi hienon taulun....:p hieno:)

    VastaaPoista
  27. eikö kannattaisi päivittää tuo emmi kohta ;) oot muuten todella nätti ! HEI SUN KANNATTAISI tehdä facebookkiin oma ryhmä tälle blogille :)

    VastaaPoista
  28. ihania ! tykkäsin ihan hirveesti ja sä oot tosi nätti ♥

    VastaaPoista
  29. ihania kuvia !!:) ja mistä oot ottanu ton sun kuvion tonne taustalle kun se on aivan ihana ja oon yrittäny ettii tommosta ja oon löytänykki mut mikää niistä ei asetu tollei hyvin ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän kuviota missä taustalla, meinaatko tätä blogin taustaa? Latasin sen netistä joskus, en valitettavasti muista mistä.

      Poista
  30. Voi että ku oot kaunis! ihania kuvia ja kiva kun sait ajokortin! :)

    VastaaPoista
  31. hei meetkö sä sillä teemulla ollenkaan? vai miksei siitä ole kerrottu mitään?

    VastaaPoista